top of page

Do., 16. Juni

|

Ittervoort

Spelend lernte Data kennen

Duopresentatie von BlueTea en Computd

Registration is closed
See other events
Spelend lernte Data kennen
Spelend lernte Data kennen

Zeit & Ort

16. Juni 2022, 17:00 – 21:00

Ittervoort, Aziëstraat 15, 6014 DA Ittervoort, Niederlande

Über die Veranstaltung

BerechnetenBlauer Teenodigen MKB Midden Limburg wird für eine Duo-Präsentation „Spelend leren met Data“ in der Provinz Hart am 16. Juni präsentiert. Wat mag u tijdens die avond verwachten?

BlueTea zal u meenemen in een veranderende opleidingswereld. Medewerkers voorbereiden op nieuwe of gevaarlijke genommen met behulp van simulaties. Een leeromgeving die altijd en overal beschikbaar is. Tevens veilig voor de medewerkers en geen verbruik- of beschadigingen van bedrijfsmiddelen. Voeg hier willekeurige spelelementen (= Game Based Learning) aan toe en de medewerkers spelen leren weer met plezier…

Maar wat kunt u nu doen met de data die bij het leren gegenereerd geworden? Of wellicht heeft u productie- of voorraadgegevens? Denk anders aan financiële- of planningsgetallen? In iedere hoek van elke organisatie worden dagelijks data gegenereerd. Data is de nieuwe olie, zeer waardevol maar het moet verfijnd worden voordat het slim gebruikt kan worden! Computd zal op een interactive en met sprekende voorbeelden zorgen dat ook you can begin met het verfijnen van uw data!

Diese Veranstaltung teilen

Event Info: Events
bottom of page