top of page

Mo., 15. Mai

|

Heerlen

Smart Manufacturing Day 2023

Om optimaal gebruik te maken van deze digitale oplossingen, moeten bedrijven in de maakindustrie zich aanpassen en een digitale mentaliteit implementeren. Ook als het gaat om kennisontwikkeling, -overdracht of -behoud.

Registration is closed
See other events
Smart Manufacturing Day 2023
Smart Manufacturing Day 2023

Zeit & Ort

15. Mai 2023, 12:00 – 17:00 MESZ

Heerlen, Smedestraat 2, 6411 CR Heerlen, Nederland

Über die Veranstaltung

Tegenwoordig zijn veel producten en processen uitgerust met sensoren die onderling verbonden zijn en informatie delen. Machines kunnen zelfstandig processen optimaliseren en zichzelf repareren voordat ze dreigen uit te vallen. En robots werken steeds meer samen met mensen. De toegevoegde waarde? Fabrikanten worden steeds efficiënter, flexibeler, zien een verbeterde productieoutput en ontdekken nieuwe businesskansen.

Om optimaal gebruik te maken van deze digitale oplossingen, moeten bedrijven in de maakindustrie zich aanpassen en een digitale mentaliteit implementeren. Daarom organiseert Brightlands Smart Services Campus samen met Brightlands Chemelot Campus, VDL Nedcar, Universiteit van Maastricht, European Digital Inovation Hub Zuid-Nederland en het LIOF de Smart Manufacturing Day. Tijdens deze dag laten we zien hoe digitalisering een rol speelt in de huidige industriële transities. Daarnaast inspireren we onze bezoekers met concrete digitale oplossingen zoals Digital Twin, Hybrid Intelligence en Predictive Maintenance.

Diese Veranstaltung teilen

Event Info: Events
bottom of page