top of page

Do., 30. März

|

CityCafe Roermond

Regitel @BlueTea

Die Digitalisierung ist die disruptive technologische Innovation, die als ein Tsunami über seine Komt. De Informatie en Communicatie Technologie (ICT) heeft de afgelopen 4 decennia een stormachtige groei doorgemaakt en de comende 3 decennia staan volldig in het teken van disruptieve technologieën.

Tickets werden nicht verkauft
Siehe andere Veranstaltungen
Regitel @BlueTea
Regitel @BlueTea

Zeit & Ort

30. März 2023, 15:00 – 20:00

CityCafe Roermond, Kapellerpoort 1, 6041 HZ Roermond, Niederlande

Über die Veranstaltung

Digitalisering treft de hele Limburgse samenleving, ongeacht in welke sector je werkzaam bent. Vandaar dat Regitel de afgelopen jaren samen met Provinciale- en regional overheid, onderwijs en ondernemers grote inspanning heeft geleverd in het connect van de Quadruple Helix (Overheid, Onderwijs, Ondernemers en burgers).

Vanuit dit perspectief legt de vereniging Regitel de verbinding en spant zich in om samen met haar leden de noodzaak van het bewustzijn van de grote impact van digitalisering op de Limburgse samenleving bij bestuurders van Overheid, Onderwijs en Ondernemers alsmede de Limburgse burger onder de aandacht te brengen . Een verdere digitalisering van de Limburgse samenleving biedt grote mogelijkheden om de economische structuur verder te versterken.

Diese Veranstaltung teilen

Event Info: Events
bottom of page